Uzman Görüşü: Bu 4 Altcoin Mücevherinin 50X Potansiyeli Var!

Kripto piyasası hareketlenmeye başlayınca yatırımcılar yüksek potansiyeli olan altcoin arayışına başladı. Bazı yatırımcılar ise, özellikle uzun vadeli potansiyeli olan altcoin’lere ilgi gösteriyor. Altcoin Buzz kripto uzmanları, 20-50X potansiyele sahip olduğunu düşündükleri 4 projeyi paylaşıyor.

İlk altcoin mücevheri: ARC (ARC)

Uzun vadeli mücevherler listesinde ilk sırada ARC var. ARC, Blockchain kodlamasını evrensel olarak anlaşılır ve benimsenir hale getirmeyi amaçlayan bir proje. ARC Reactor. Bu, geliştiriciler için bir yapay zeka aracı. Desteklenen Blockchain’ler için herhangi bir kodlama dilini kullanmalarını sağlıyor.

ARC Swaps AI. Gelişmiş güvenlik ve güven için üretken denetimler sağlayarak takas deneyiminde devrim yaratıyor. Ayrıca, hayati token bilgilerine hızlı erişim için bir AI Token Genel Bakış sağlıyor. Bu, kullanıcıların hızlı tempolu DeFi ortamında bilinçli kararlar vermelerini imkan veriyor. Genel olarak, sizi DeFi ve Web3 konusunda eğitiyor. Özetle, kod için bir ChatGPT gibi. Kısacası, ARC iyi kullanımları olan güçlü bir altcoin projesi. A.I. anlatısına uyuyor. Bunun da ötesinde, Blockchain’lerin güvenliğini ve birlikte çalışabilirliğini geliştirmesine yardımcı oluyor. Bu nedenle, token’ı ARC uzun vadeli bir mücevher.

İkinci sırada bir stablecoin projesi Lybra Finans (LBR) var

Uzun vadeli mücevherler listesinde sırada Lybra Finance var. Temel olarak, Lybra bir stablecoin projesi. Stabilcoin’i eUSD. EUSD’nin özelliği, kendi başına faiz getirmesi. Teminatları Likit Staking Tokenları (LST’ler) olduğu için bu mümkün. Örneğin, stETH veya WBETH. Bugün, eUSD sahipleri için yılda yaklaşık %8 getiri sağlabiliyor. Lybra, eUSD’nin fiyat istikrarını iyileştirmek için aşırı teminatlandırma kullanıyor. Basit bir ifadeyle, yatırılan ETH LST’lerden elde edilen teminat her zaman basılan eUSD miktarını aşıyor. Dolayısıyla, eUSD fiyatının 1 doların altına düşme olasılığı daha düşük.

Lybra Finance’in kendi tokenı ise LBR. LBR, Layer Zero’nun köprüleri aracılığıyla diğer Blockchain’lere köprülenebiliyor. Ana kullanım alanı Lybra projesi için yönetişim. Bugün, Lybra Finance 238 milyon dolarlık bir Toplam Kilitli Değere (TVL) sahip. Altcoin projesi DeFi kullanıcıları tarafından çok fazla kabul gördü.

Üçüncü altcoin mücevheri: Akash Network (AKT)

Uzun vadeli mücevherler listesinde 3 numarada Akash Network var. Akash, merkezi olmayan bir bilgi işlem projesi. Açık kaynaklı bir Supercloud. Amacı, kullanıcıların ve projelerin bilgi işlem gücü satın almasına ve satmasına izin vermek. Bu arada Akash, Cosmos ekosisteminin bir parçası. Bunun nedeni Cosmos SDK ile inşa edilmiş olması. Bu da Akash’ın diğer Cosmos projeleriyle birlikte çalışmasına olanak tanıyor. Örneğin, Injective, Cosmos Hub ve Osmosis bunlar sarasında yer alıyor.

Akash’ın kendi yerel tokeni AKT. Bununla, ağı güvence altına almak için Akash’ın Blockchin’inde stake yapabilirsiniz. Bunu yaparken, yıllık tatlı bir getiri de elde edersiniz! AKT aynı zamanda bir işlem ve ödül tokeni olarak da hizmet veriyor. Neden Akash? Yapay zeka, kripto dünyasında oldukça popüler bir konu. Bununla birlikte, sürdürülmesi için büyük miktarda bilgi işlem kaynağı gerektiriyor. Akash, bilgi işlem kaynaklarının etkin bir şekilde dağıtılmasına olanak tanıyarak, bu ihtiyaca iyi bir şekilde hizmet ediyor. Bu nedenle, bu altcoin projesinde tokeninde yükselişe geçiyoruz.

Son sırada Oraichain (ORAI) var

Şimdi, uzun vadeli mücevherlerinden sonuncusu olan Oraichain’den bahsedelim. Akash’a benzer şekilde Oraichain de A.I anlatısına güçlü bir şekilde uyuyor. Oraichain bir Katman 1 Blockchain. Söz konusu Blockchain üzerinde gelişen bir ekosistemi teşvik etmeyi umuyor. Bunlar DeFi, NFT’ler, tokenizasyon ve benzeri projeleri içeriyor.

Bu altcoin projelerini çekmek için Oraichain’in dahili bir yapay zeka oracle’ı var. Dolayısıyla bu projeler için veri beslemeleri için bir güven katmanı ekliyor. Yerel tokenı ORAI, birçok kullanım alanına sahip. Dahası, Oraichain’in gelişen bir ekosistemi ve bu alanda güçlü ortaklıkları var. Bu da bize başkalarının üzerine inşa edebileceği iyi bir altyapıya sahip olduğu konusunda güven veriyor. Ve büyümek için ortaklarının uzmanlığından da faydalanabilirler.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmanlara ait olup, kesinlikler yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x